Lac clorcauciuc pentru beton (pe baza de solvent)

(Lacuri beton > Lac Clorcauciuc)

Descriere lac clorcauciuc pt beton

Lacul clorcauciuc este un produs monocomponent pe baza de solvent. Formeaza o pelicula semilucioasa cu aderenta buna la suprafetele din beton. Pelicula usuca rapid, putand fi utilizata la 5-6 ore de la aplicare. Revopsirea suprafetei nu necesita o curatire avansata a suprafetei, o spalarea cu jet de apa si uscare fiind suficienta. Pelicula de lac clorcauciuc prezinta o rezistenta ridicata la apa dulce si apa sarata. Se utilizeaza atat la interior cat si la exterior. Duritatea peliculei este mai redusa decat a peliculelor epoxi sau poliuretan, din aceasta cauza rezistenta la uzura este mai redusa, este asemanatoare cu cea a lacului acrilic pe baza de solvent. Comparativ cu lacul acrilic, lacul clorcauciuc formeaza o pelicula mai galbuie si cu rezistenta mai scazuta la radiatii solare in schimb prezinta o rezistenta marita la foc.

Conditii de aplicare lac clorcauciuc pt beton

Lacul clorcauciuc se aplica usor, recomandabil cu rola, dupa o diluare adecvata. Se aplica in 1-2 straturi la interval de 4-5 ore.

Temperatura de lucru este cuprinsa intre 5 si 35 °C, umiditate atmosferica relativa mai mica de 70%. Se aplica de preferat pe suprafete de beton maturate (la cel putin 28 de zile de la turnare). Nu se aplica pe suprafete umede.

Galerie foto lacuri beton

lacuri beton lacuri beton lacuri beton lacuri beton lacuri beton lacuri beton lacuri beton lacuri beton lacuri beton