Lac acrilic pentru beton (pe baza de solvent)

(Lacuri beton > Lac Acrilic)

Descriere lac acrilic pt beton

Lacul acrilic monocomponet pe baza de solventi se utilizeaza la protectia suprafetelor din beton normal sau amprentat. Dupa aplicare lacul acrilic formeaza pe suprafata betonului o pelicula continua, transparenta si lucioasa, cu rezistenta ridicata la intemperii, radiatii ultraviolete si poluantii industriali prezenti in atmosfera. Pelicula de lac inchide majoritatea porilor betonului, reducand astfel penetrarea agentilor chimici agresivi din atmosfera (bioxid de carbon, compusi cu sulf, compusi cu azot, apa). Absorbtia acestor compusi chimici grabeste degradarea betonului prin efectul de macinare si fisurare.

Conditii de aplicare lac acrilic pentru beton

Dupa o diluare adecvata produsul se poate aplica cu rola sau prin pulverizare. Suprafata betonului trebuie sa fie curata, uscata, lipsita de praf sau uleiuri. Temperatura de lucru poate fi cuprinsa intre 5 si 35 °C si o umiditate relativa a mediului de pana la 80%.

Timpul de uscare este cuprins intre 5 si 8 ore in functie de temperatura, conditii atmosferice, curenti de aer si grosimea peliculei de lac. Se recomanda aplicarea a 1-2 straturi de lac, primul strat fiind mai diluat pentru a usura penetrarea stratului de beton.

Lacul poate asigura protectia suprafetelor din beton atat la exterior cat si la interior. Este recomandat pentru trafic usor (pietonal).

Caracteristici tehnice

sistem: acrilic
uscare la rece: uscare: 2-4 ore pe strat.
consum: consum: 150-200 g/mp
seria: L-150

Galerie foto lacuri beton

lacuri beton lacuri beton lacuri beton lacuri beton lacuri beton lacuri beton lacuri beton lacuri beton lacuri beton